Leona Lewis Better in time

Vi spiller nu: Leona Lewis Better in time

Radio er et hurtigt og nemt medie.

Fra den indledende kontakt til, at du er i radioen, behøver der ikke gå mere end 1-3 dage – det er inkl. produktion af radiospot. Ring eller skriv til en af vores mediekonsulenter, og få hjælp til at skræddersy den helt rigtige radiokampagne til din virksomhed eller event.

Mulighederne

Radiospots

Imagereklamer er med til at hjælpe vores lyttere med at finde ud af, hvem du er, hvad du sælger, og hvor de finder dig.

Call To Action reklamer er til for at skabe et salg nu og her. Bruges typisk ved udsalg eller specielle events.

Jobspot Det er ikke sikkert, at din nye medarbejder læser avis, går online og tjekker, eller måske er personen slet ikke klar over, at et nyt job kunne være en mulighed. Så er radio en god løsning til at tiltrække nye medarbejdere og gøre opmærksom på et spændende job. Samtidig styrker det din virksomheds position som et firma i vækst.

Sponsorering

Vi har en række muligheder for at sponsorere radioens forskellige programmer, vejrudsigten & trafik-update med eksponering af navn og adresse og derved få del i den goodwill, som programmerne har.

Priserne varierer alt efter programtype og antal eksponeringer.

Se listen over sponsoreringsmuligheder her

Produktion af radiospots

Det er nemt at komme i gang med at annoncere i radioen. Hvert år producerer vi rigtig mange radioreklamer, og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Vi har vores egen tekstforfatter, producer samt adgang til et stort speakerkartotek.

Salgsteam på Radio ABC

Medierådgiveren er din kontaktperson, rådgiver og sparringspartner. Uanset om du vil annoncere på Radio ABC, Radio Alfa, Radio Solo eller alle 3 stationer.

Du får professionel rådgivning som bygger på relevant mediekendskab. Konsulenterne kan kontaktes på 86 40 12 22 eller på mail.

Eventafdelingen

Produktion

Download vores app

ApplestoreGoogleplay

Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio SOLO i hele verden.